برای بنده ابلاغیه بابت دفاع از خود اومده چیکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۸۷ #14921977

با سلام بنده به شخصی گوشی فروختم و ازش سفته گرفتم برای همون شخص هم سال ۹۷ ضمانت بانکی انجام داده بودم حالا من سفته رو اجرا گذاشتم اون هم از بنده به جرم خیانت در امانت و جعل شکایت کرده بعد چند جلسه در کلانتری

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اینکه در متن سفته نوشته شده باشه بابت ضمانت یا خیر رو بیان نمایید.اگر فاکتور فروش گوشی رو داشته باشید و در سفته دستی نبرده باشید به احتمال زیاد هر دو شکایت علیه شما رد خواهد شد ولی باز هم نیاز به اطلاعات بیشتر برای اظهارنظر دقیق تر دارم.

سلام. ایشان باید اثبات کنند که سفته فقط برای ضمانت نزد شما بوده است. و با پرداخت پول به شما، باید سفته را مسترد می کردید.
جعل هم باید ایشان اثبات کنند. و به کارشناس خط ممکن سفته ارجاع شود. تا جعلیت آن معلوم شود.

سوال تون مبهم است لطفا از مشاوره تلفنی یا برخط استفاده نمایید

با سلام
یک لایحه ی دفاعیه تنطیم کنید وعلت انجام این کارتون رو شرح دهید

سلام
نگران نباشید. این شاکی است که باید برای شکایت خود دلیل بیاورد و اثبات نماید شما خیانت در امانت یا جعل نموده اید. اگر سفته ها نزد شما امانت نبوده و شاکی رسیدی در این مورد ندارد و اگر امضای سفته ها توسط ایشان صورت گرفته، شما صرفا بایستی ادعای ایشان را انکار نمایید.

با توجه به دلایل موجود در پرونده دفاع صورت می گیرد.

باید پرونده شما بررسی گردیده و با توجه به مدارک و دلایل دفاع نمود