توقیف منزل مسکونی بابت مهریه چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۶ #14918796

با سلام خدمت اساتید محترم/ من مهریما گذاشتم اجرا در اداره اسناد رسمی مشهد/ همسرم یک خانه داره یه قسمت معمولی شهره حدود ۹۸ متره و بابت وامی که از بانک مسکن گرفت ۵ سال پیش تو رهنه البته ارزش رهنش اون موقع حدود ۸۰ میلیون بوده ۱۲ ساله حالا کمیش پرداخت شده من نامه بردم از اداره ثبت مشهد برا پرداخت مانده بدهیش و ثبت تونامه از بانک خواستن همکاری کنه اما نکردن و میگن پرداخت و تسویه فقط توسط خود شخصه و انجامش نمیده بانک مسکن / حالا من دوتا سوال دارم: اولی اینه که بانک میتونه انجام نده؟ چجوری دستور ثبت انجام نشده؟ دوم: من اگه موفق بشم تسویه کنم میتونم خونه بگیرمش؟ همسرم فقط همین خونه را داره

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه ملک در رهن می باشد قابل توقیف نمی باشد لذا در صورت پرداخت وام از سوی شما قابل توقیف خواهد بود.

از طریق دادگاه توقیف ملک با توجه به مهریه تعیین شده نماید اجرای احکام دادگاه طی درخواست شما علیه همسرتان ملک مورد نظر را توقیف میکند البته با توجه به اینکه ملک در بازداشت بانک بوده تا پرداخت بموقع اقساط مراتب طی کارشناسی ارزش ملک اقدام میشود

باسلام
در صورت رهن بودن ملک نمیتوان آن را توقیف نمود مگر اینکه وام را تسویه نمایید