حسابم مسدود شده؛ اگر قاضی پرونده مرا تبرئه کند؛ چه میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۸۷ #14900286

با عرض سلام و خسته نباشی و تشکر فراوان. پیش تر سوالی پرسیدم در مورد اینکه کسی در شهری به اسم خریدن کالایی به حساب بنده بیعانه ریخت و بعد گفت که کالا رو نمیتخواد و مبلغ رو برگردون. من هم دیدم پیامک بانکی اومده و مبلغ هفتصد هزار تومان به حسابم واریز شده . و گفتم اوکی شماره کارت بده مبلغ بیعانه رو برگردونم بهت. شماره کارتی داد که نمیدونم اون واسه کیه خودشه یا نیست. که احتمالا نیست. من هم مبلغ رو زدم. فرداش یه اقایی زنگ زد گفت که اون هفتصد تومن رو من زدم به حساب شما.گفتم چرا زدی اصن شما کی هستی. که ایشون گفتن من برای خرید مبلمان بیعانه دادم. طرف شماره کارت شما رو داد. که مبلمانی و کالایی در کار نبوده فقط پول این ادمو کلاهشو برداشته ریخته به حساب من. منم که بیخبر بعد از دیدن اس ام اس بانک که پول اومده به حسابم مرجوع کردم به شماره کارتی که اون شخص به ظاهر کلاهبردار برام فرستاد. و اینکه حالا این شخصی که مالباخته شده و به کارت من پول زده بوده. این اقا از یه شهر دور از من شکایت کرده. و حساب منو مصدود کرده. واسه هفتصد تومن تمام پول تو کارت من مسدود شده. و ظاهرا که چاره ای نیست و باید به این شهر تو این شرایط کرونا و مسدودی حساب و هزار و یک مشکل دیگه بروم. سوالم اینه که ایا تخصیر کار منم؟؟؟ و اینکه اگر تخصیر کار نبودم و این همه هزینه کردم رفتم به این شهر. کی باید جوابگو این همه هزینه باشه واسه رفتو امد و اقامت. ایا تبر ئه بشوم ایشون نباید ضررو زیان منو بده. و اینکه این همه منو مورد اذیت قرار داده. تمامی رسانه ها میگن که کالایه ندیده رو از راه دور بیعانه ندید. ایشون هر شماره کارتی که دادن برداشته پول ریخته بدون اینکه کالارو ببینه. حالا ممنون میشم منو راهنمایی کنید که ایا من مقصرم!!! ایا میتوان از پلیس فتا یا دادگاه همین شهر تهران اقدام کردو نرفت به اون شهر!؟ و در اخر اینکه ضرر و زیانی که بابت رفت و امد و این همه هزینه تو این شرایط بد اقتصادی و چه کسی خواهد داد؟؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت اثبات عدم تقصیر شما قرار منع تعقیب و دستور رفع توقیف صادر خواهد شد

درود
اگر به هر طریق پرونده شما مختومه شد درخواست رفع توقیف می توانید مطرح کنید.

پس از اثبات بی گناهی می‌توان درخواست رفع توقیف نمود.

درصورتیکه بتونید اثبات کنید مقصر نیستید پس از رسیدگی و صدور منع تعقیب دستور رفع توقیف درخواست کنید

باسلام لازم بود شما در معاملات جوانب احتیاط را رعایت می کردید و کسی که با شما از راه دور وارد معامله می شود به نحوی از هویت واقعی وی اینکه شماره کارت و حساب مال ایشان است مطلع شده وارد معامله می شدین در ثانی وقتی این کار را انجام دادین چرا بجای اینکه مبلغ بیعانه را به همان کارت برگشت بدین به اسم و شماره کارت شخص دیگر انتقال دادین تا چنین در دام شیادان گرفتار شوید به هرحال شکایت فرد مالباخته از شما و مسدودی حساب موید این امر نیست که شما حتما مرتکب جرم شدید و محکوم خواهید شد بلکه الان متهم تلقی می شوید و باید در موعد رسیدگی در دادسرا محل وقوع جرم حاضر و از خود دفاع نمایید همچنین لازم است شما نیز در این موضوع مبادرت به شکایت کیفری نمائید تا از طریق پلیس فتا به حقوق قانونی خود برسید

با سلام .
اگر واریز مشکوکی به حساب های شما شد ، شما ملزم به اطلاع دادن به شعبه بانک مربوطه هستید و نباید وجه واریز شده را منتقل میکردید .
اگر شرایط رفتن به دادگاه را ندارید میتوانید لایحه ارسال کنید .
در صورت اثبات بی گناهی شما ، میتوانید جبران خسارات وارده به خودتان را از دادگاه بخواهید .