ملک پدری مان را عموی کوچکمان یغما برده، چگونه باید آن را پس بگیریم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۹ #14886343

زمانی که پدربزرگ پدری ام زنده بود پدرم یک سوم حقش از زمین های کشاورزی را دریافت کرد و پدر بزرگم سند کرد که پس از مرگم بقیه حق را ببرد. اما عمویم سند را با فریب به دست اورد و سوزاند. ۵ سال است که پدربزرگم فوت کرد و پدرم حدود یک سال فوت کرده. چگونه باید مابقی ملک را از عمو پس بگیریم؟

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر پدر شما مالک باشند و سند به نام ایشان شده باشد و سندرا شخصی از بین برده باشد شما می توانید با مراجعه به دفترخانه تنظیم کننده سند رونوشت از آن بگیرید و سوابق موجود در اداره ثبت دفتر خانه برای احراز مالکیت شما کفایت می‌کند.