با توجه به اینکه من در منزل خودم زندگی میکنم،آیا امکان دارد درخواست بنده مبنی بر تهیه مسکن و اثاث البیت رد شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۴ #14862303

با سلام و وقت بخیر
همسر بنده حدود ۹ ماه است که رفته خونه پدرش و من در خانه خودم تنها زندگی میکنم،ایشان محکوم به پرداخت نفقه و الزام به تهیه مسکن و اثاث البیت شدند،نفقه رو پرداخت میکنه،اما حاضر به تهیه مسکن نیست، درخواست هزینه بابت تهیه نکردن مسکن و اثاث البیت کردم که چند روز بعد جلسه رسیدگی هست و مطمئنا ایشون با داد و بیداد بازم پرونده رو به نفع خودش میکنه،قبل از اختلافمون ایشون مقداری پول بابت مهربه به من داد که بعدا پشیمون شده و شکایت کرد که از دوستای خودشون که حضور داشتن به عنوان شاهد حاضر شدند و پرونده بسته شد،حالا ایشون وقت رسیدگی تو دادگاه همش به همین موضوع اشاره میکنه.
با توجه به اینکه من تو خونه ی خودم (خریدم) زندگی میکنم امکان داره درخواست بنده رد بشه؟
و اینکه لطف کنید بگید چه دفاعی کنم که شکایتم رد نشه؟
یا اینکه اگه نیاد تو دادگاه تجدید نظر امکان داره درخواستم رد بشه؟
چقد تا قطعی شدن اجرای حکم طول میکشه؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

داشتن مسکن شما ، دلیل بر رد الزام به تهیه مسکن نیست

با توجه به اینکه من تو خونه ی خودم (خریدم) زندگی میکنم امکان داره درخواست بنده رد بشه؟
خیر
و اینکه لطف کنید بگید چه دفاعی کنم که شکایتم رد نشه؟
شما همین که اثبات کنید ایشان مسکن را فراهم نکرده است کافی است
یا اینکه اگه نیاد تو دادگاه تجدید نظر امکان داره درخواستم رد بشه؟
خیر اصولا نیازی به حضور در دادگاه تجدید نظر نیست
چقد تا قطعی شدن اجرای حکم طول میکشه؟
زمان مشخصی نمی توان گفت

درصدر سوال گفتیدشوهرالزام به تهیه مسکن واثات البیت شدند ‌
اما درذیل سوال گفتید امکان دارد درخواست بنده مبنی بر تهیه مسکن و اثاث البیت رد شود

سلام . تامین نفقه بر عهده مرد است و خانه و وسایل لازم نیز بخشی از نفقه است . اگر زوج خانه ای ندارد ، محکوم به تهیه ان با وسایل در حد شان زوج می گردد .