میگه پولمو پس بده شکایت میکنم شکایت به جایی میرسه؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۵۳۶ #14815813

خوب هستین

یه سوال داشتم خیلی شزمنده

یه خانم به من اندازه ۴۰ دلار ارز دیجیتال داد تا بهش ارز بخرم و نگهدارم ( ترید کنم )
و این پول متاسفانه ضرر شد و موند ۴ دلار مثل بورس خودمون
الان میگه پولمو پس بده شکایت میکنم

شکایت جایی میرسه؟ چیکار کنم نظرتون

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر قراردادی بین شما نباشد باید دادخواست مطالبه وجه بدهد و اثبات کند به شما پول قرض داده است.

با سلام
مفاد قرارداد جاری خواهد بود.

باسلام
‌چون مطمئنا قراردادی بینتان نبوده، شکایت بجایی نمیرسدوازلحاظ وقت وهزینه برایش بصرفه نیست

سلام باید به مفاد قرارداد توجه کنید

با سلام.
آیا قراردادی بین شما منعقد شده؟

باسلام و ادب
بستگی به مفاد قراردادی دارد که مابین شما منعقد شده است و اینکه آیا در مفاد قرارداد به ضرر و زیان ناشی از این عملیات اشاره شده است یا خیر؟و یا اینکه شما با ایشون فقط در سود عملیات شریک شده اید؟

سلام بهتر است رضایت را کسب کنید ...