چطور میشه به قرارداد مبنا مشارکت در ساخت بین مالک رسمی و سازنده دسترسی داشت؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۴۴ #14739289

سلام وکلای عزیز
وقت بخیر
نظرتون رو راجع به یه موضوعی میخواستم بدونم
قرارداد مشارکت در ساختی منعقد میشه بین مالک رسمی و سازنده بعد سازنده میاد یکی از واحد ها رو به صورت عادی در بنگاه معاملات ملکی، پیش فروش می‌کنه به من
الان مالک رسمی زبونی ادعا می‌کنه که سازنده اون موقع هنوز حق پیش فروش کردن نداشته اما قرارداد بین خودشون رو ارائه نمی‌ده
حالا پیش فروشنده به تعهدات خودش در قبال ما عمل نکرده و میخوام توی داوری علیه ش طرح دعوی کنم اما با یکی از دوستان حقوقی که مشورت میکردم میگفتن نیاز داریم که به قرارداد مبنا (یعنی اون مشارکت در ساخت بین سازنده و مالک) هم دسترسی داشته باشیم که ببینیم اساسا آیا سازنده حق پیش فروش داشته یا نه و اگر داشته الزام به ایفای تعهدات بشه و اگر نداشته که پیش فروش باطل بشه اما نه مالک رسمی و نه بنگاهی که قرارداد پیش فروش عادی اونجا تنظیم شده اصل یا کپی اون قرارداد رو در اختیار قرار نمیدن
حالا اینجور که من مشورت گرفتم ظاهرا مالک اصولا تعهدی در قبال من نداره (چون قرارداد و شرط داوری فقط بین من و سازنده هست و نمیشه مالک رو به زور در داوری جلب کرد یا خوانده قرار داد) اما بنگاه دار به نظرم وظیفه داره که قرارداد و مستندات سازنده که روز قرارداد بهش ارائه داده رو به ما بده اما نمیده
حالا من قصد دارم به پیشنهاد یکی از دوستان اولا ماده ۲۴ قانون پیش فروش آپارتمان رو برای بنگاه‌دار اظهارنامه بفرستم که بگم یا اسناد مدارک سازنده رو ارائه بده یا میرم تو صنف اتحادیه املاک ازت شکایت میکنم به خاطر انعقاد قرارداد پیش فروش عادی
اگر این تهدید هم جواب نداد و بازم مدارکو نداد راهی رو پیشنهاد میکنید که بشه به اون قرارداد دسترسی پیدا کرد؟
چون اینجوری توی تردید موندیم که خواسته الزام به ایفای تعهدات قراردادی علیه پیش فروشنده بزنیم یا ابطال معامله از بابت معامله فضولی
من یه مشورت حقوقی گرفتم اما راهی برای این مشکل هنوز ندارم
ممنون میشم که راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
باید به شکل رسمی باشد

سلام
باید رسمی باشد

الزام خوانده به ارائه اصل قرارداد را بخواهید.

سلام
قانونا چنین قراردادی باید رسمی باشد

بادرودوسلام باید به شکل رسمی باشد.

با سلام ،با توجه به قراردادی که فیمابین شما و پیش فروشنده منعقد گردید بنابراین ایشان در قبال این قرارداد متعهد می باشند می توانید علیه ایشان طرح دعوی نمایید و خسارات مرتبط با پیش فروش واحد خریداری شده را از وی مطالبه کنید.

درود
شما می توانید علیه پیش فروشنده اقامه دعوی کنید و اگر دیگر قادر انجام تعهدات نیست خسارات خود را از وی مطالبه نمایید