میتونم هم روی چک و هم سفته ها همزمان اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۵۰ #14738680

سلام،
من یک فقره چک بابت طلبم از شخصی دارم، که در زمان سررسید آن شخص ادعا کرد که نمیتونه طلب من رو بده و چندین سفته به اندازه مبلغ چک به من داد و گفت تا ۲ ماه بعد حتما بدهی اش را پرداخت میکنه که باز هم اینکار رو نکرد. من الان میتونم هم روی چک و هم سفته ها همزمان اقدام کنم؟ و آیا میتونم وجه هم چک و هم سفته ها رو توسط دادگاه از ایشون بگیرم؟ یا فقط دادگاه رای به پرداخت وجه چک می‌دهد؟

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از لحاظ قانونی امکان مطالبه وجه چک و سفته ها را به صورت همزمان دارید مگر آنکه طرف مقابل بتواند به وسیله مدارک و دلایلی منشاء دین واحد را باثبات برساند . البته موضوع اخلاقی این بحث جدای از موضوع حقوقی است که باید بیشتر به آن توجه نمایید .

با سلام. وصول طلب از هردو طریق امکانپذیر است اما همزمانی آن امکانپذیر نیست چرا که نمیشود یک دین و بدهی را از دو راه وصول نمود. پس فقط از یک روش استفاده کنید.