اگه بخوام مهریه عندالمطالبه ام رو بگیرم از کجا باید اقدام نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۵۶ #14733226

سلام خسته نباشید
من ششصد تا سکه مهریه امه نصفش عندالمطالبه هست چندین بار تو دعوا همسرم مطرح کرده که من جوری بهد تو مهریه میدم که به غلط کردن بیوفتی نمیزارم از اموالمم جیزی بدستت بزسه الان من دو تا سوال دارم اول اینکه منو دیشب گفتن برو منم طلاهامو و تمام سند ماشین و املاکش رو برداشتم که مبادا به نام کسی بزنه دستم خالی بمونه، کارم اشتباه بوده دردسر میشه بزارم سرجاش
دوم اینکه من اگه بخوام مهریه عندالمطالبه ام رو بگیرم از کجا باید اقدام کنم اگه اقدام کنم چقدر طول میکشه بفهمه

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر اموالی به نام همسرتان باشد میتوانید از طریق دفترخانه ای که سند ازدواج شما در آن صادر شده تقاضای صدور اجرائیه را بکنید تا امکان توقیف اموال فراهم گردد . ا

با سلام
شما میتوانید کپی مدارک را گرفته و نزد خود نگه دارید و برای طلاها نیز اگر همسرتان فاکتوری بنام خود داشته باشند میتوانند طلاها را از شما مطالبه نمایند
برای اجرای مهریه ابتدا بایستی از طریق دفتر ازدواج اقدام نمایید تا سریعا اموالی که بنام همسرتان هست توقیف و حساب یا در صورت داشتن حقوق ، توقیف و مسدود گردد

اگر اموالی به نام همسرتان باشد میتوانید از طریق دفترخانه ای که سند ازدواج شما در آن صادر شده تقاضای صدور اجرائیه را بکنید تا امکان توقیف اموال فراهم گردد . اگر هم مالی به نام ایشان نیست باید از طریق دفاتر خدمات قضائی دادخواست مطالبه مهریه از دادگاه را مطرح نمائید .

باسلام. اگر طلاها متعلق به خودتون بوده که اشکالی ندارد اما در مورد اسناد ، ایشان می توانند از شما به جرم سرقت یا خیانت در امانت شکایت کنند. شما با یاداشت مشخصات املاک زوج از طریق دفتر ازدواجی که عقد نموده اید تقاضای صدور اجراییه بابت مهریه را بنمایید و بعد اموال را از طریق اجرای ثبت توقیف کنید و ادامه مسیر را در اجرای ثبت پی بگیرید.