آیا ما مطابق ماده ۶ آیین‌نامه اجرایی قانون تملک آپارتمان‌ها اجازه داریم دوربین و تابلو ایشون رو برداریم یا نیازمند شکایت و حکم قضایی هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۶۸ #60524294

با سلام و درود
من ساکن یک ساختمان ۸ واحدی هستم. اخیرا یکی از همسایه ها اقدام به نصب دوربین مداربسته و تابلو در راه پله کرده در حالیکه همه ی مالکین مخالف این موضوع هستن. آیا ما مطابق ماده ۶ آیین‌نامه اجرایی قانون تملک آپارتمان‌ها اجازه داریم دوربین و تابلو ایشون رو برداریم یا نیازمند شکایت و حکم قضایی هست ؟
با سپاس فراوان
.

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با رضایت اکثریت مالکین وطرح شکایت با عنوان مزاحمت قابل پیگیری است

باسلام جهت اینکار رضایت سایرمالکین شرط است میتوانیدتحت عنوان مزاحمت شکایت کنید

سلام ..ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید در صورت عدم افاقه شکایت مزاحمت مطرح کنید موفق باشید و سربلند

با سلام
ابتدا یک اظهارنامه ارسال بفرمایید جهت جمع آوری و سپس می توانید شکایت مزاحمت و نصب دوربین بدون اجازه نمایید و رسیدگی شود

بهتر است طرح دعوی نمایید و خود اقدامی نکنید

نصب دوربین مدار بسته در مشاعات ساختمان تنها با تصویب هیئت مدیره ساختمان امکان پذیر است و هر فردی نمی‌تواند به تنهایی تصمیم به نصب دوربین مدار بسته بگیرد طور کلی نصب دوربین به صورت مخفی و به هر شکل خصوصی، عمومی یا مشاعات نیازمند مجوز قانونی است و در صورت نصب دوربین مخفی بدون داشتن مجوز قانونی، فرد مجرم به حساب می‌آید و امکان پیگرد قضایی او وجود دارد