تعدیل اقساط مهریه رو میتونم تقاضا کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۶۹ #14646197

سلام،
شوهر سابقم کارمنده، با اینکه برا سومین بار تقاضای تعدیل داد و حکم تعدیل اقساط جدیدا از ۶ به ۸ ماه تغییر کرده اما نداد و بازی در میاره جلبش کردم قاضی هم داخل دستور نوشته بود تا نده باید زندان باشه. خودش گفت مجدد تقاضای تعدیل میده از داخل زندان تا مدت اقساط رو بیشتر کنن براش. مگه نباید دلیلی داشته باشه برا تعدیل؟ وقتی تمام ادعاهاش بررسی شده به تازگی و تازه حکم تعدیل گرفته و تجدید نظر هم تایید کرده، یعنی واقعا متوجه نمیشن این به عمد میره زندان تا از تعدیل زندان استفاده بکنه، طرف کارمند هم هست گفت ۳ روز مرخصی گرفتم میام بیرون. دوباره اقساط طولانی تر، سکه هم از ۱۶ اومده رو ۱۱ تومن. برا مقابله با تعدیلش منم میتونم تعدیل بدم؟چون زن بی سرپرستم نمیتونم به تنهایی از پس مخارجم بر بیام کاری هم ندارم.ممنون میشم یه راه پیش پام بدارید.خود قاضی هم گفت این کلاهبرداره.ولی از دستور ها میترسن.ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وقتی ایشان به زندان رفته یعنی نمیتواند پرداخت کند و باز با تعدیل ایشان موافقت میشود . ضمن توافق کنید راه حل دارد که دیگر شیطنت نکند

درود برشما
شما نیز میتوانید در خواست تعدیل دهید . برای پذیرش درخواست تعدیل باید شرایط جدیدی ایجاد شده و دلایل جدیدی مطرح گردد .

هر یک از طرفین می توانند درخواست تعدیل را مطرح کنند

بادرود بله شما میتوانید دادخواست تعدیل دهید ولی درصورتی که تازه دادخواست تعدیل داده باشد به احتمال زیاد دادخواست تعدیلش رد میشود

سلام وقت بخیر
بله میتوانید در خصوص تعدیل اقساط مهریه اقدام نمایید.لیکن باتوجه به شرایط اقتصادی حال حاضر امکان پذیرش چندانی نخواهد داشت

تعدیل جدید رو قبول نمیکنن باید مدتی بگذره

شما هم حق دارید تعدیل بدهید، لیکن پذیرش ان با دادگاه است