اعاده حیثیت برای اتهام انتسابی ثابت نشده، چطور انجام شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۳۳۲ #14552894

در خصوص شکایت شاکی دایر بر خیانت در امانت نسبت به تصاحب اموال شامل ....... علیه اقایان ....... با عنایت به اظهارات متهمین و تحویل اموال موضوع شکایت شکایت شاکی به ایشان و توافق بعمل امده فیمابین در دادیاری و نهایتا عدم احراز سوع نیت متهمین مستندا به ماده ۲۵۶ قانون اعین دادرسی کیفری مصوب سال ۹۲ قرار منع تعقیب صادر و اعلام می گردد قرار صادره به موجب بند الف و تبصره ۲۷۰ قانون مار الذکر ظرف مدت ۱۰ روز از تاریخ ابلاغ به تقاضای شاکی خصوصی قابل اعتراض در محاکم محترم کیفری ۲ بجنورد می باشد این متن قرار نهایی بود که دادیار برای ما صادر کرد من متهم هستم و بعد از ۱۰ روز پیام زیر برام اود اقای ... پرونده شما به شماره .....و شماره بایگانی به شعبه ۱۰۵ کیفری ۲ .....ارجاع شد حکم به نفع من است درسته من متهمم و پرونده مختومه و بایگانی شده درسته ایا دادگاه حکم دادیار رو تایید میکند چند روز طول میکشد بررسی کنند
قاضی حکم دادیار رو تایید کرده و پرونده به نفع من تمام شد به دلیل نداشتن دلایل کافی اعتراض کارفرما رد و من کارفرما را محکوم کرد من میخوام احاده حیثیت کنم چند روز وقت دارم این کار را انجام بدم رای ۳۰ دی ۹۸ صادر شده

مشاوره حقوقی افترا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام معمولا قضات اعاده حیثیت را نسبت به اتهام انتسابی که یا برائت صادر شده و یا منع تعقیب رد مینمایند و قرار منع تعقیب صادر می‌شود مگر اینکه بتوانید سونیت شاکی را به اثبات برسانید

باسلام، چنانچه شاکی با سو نیت شکایت کرده باشد میتوانید بعنوان مفتری از ایشان شکایت کنید در غیر اینصورت ایشان مفتری محسوب نشده و متعاقبا قابل شکایت کیفری هم نخواهد بود

بسمه تعالی : برادر عزیز برابر رای وحدت رویه دیوانعالی کشور ذرصورت صذور رای قطعی دال بر برائت مشتکی عنه با عنوان افترا قابل رسیدگی خواهد بود و شاکی بعنوان مفتری قابل مجازات است ودر صورت ورود خسارت میتوانید خسارت را مطالبه فرمایید
لطیفه کلام: کاربر گرامی اگر خسارت مادی به شما وارد نشده کار ثواب این است که بگذری و به خذاوند متعال بسپاری که بهترین منتقم اوست با گذشت شما آن شخص را تا ابد مدیون خود کرده ایی ...