وسایل منزل را چگونه قانونا از همسرم بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۵۹ #14441560

سلام خدمت وکلای محترم ودلسوز
بنده دو سال پیش. چهل میلیون وسایل منزل خریده ام الان شش ماهه همسرم تمکین نمیکند و در منزلی که پدر خانمم یکسال پیش به دخترش داده است زندگی میکند فی الحال با اینکه خونه اجاره کردم نه میزاره اثاث بیارم و نه خودش از اون خونه میاد به خونه ای که بنده گرفتم و مهریه اش هم اجرا گذاشته که به پول امروز شده چهل و پنج میلیون تومان و چند روز دیگه دادگاه اعسار مهریه اش هست که باید بروم اولا به نظر وکلای محترم قاضی چند پیش قسط و ماهی چند مهریه را حکم می دهد؟ و بنده چگونه وسایل منزل را بگیرم تا جابجا نکند؟ و ایا در دادگاه مطرح کنم یا بعداز اعسار بجای مهریه وسایل منزل را به او بدهم؟ و اگر وسایل جابجا کند میتواند کتمان کند. یا بعضی وسایل را بفروشد؟ متشکرم از راهنماییتون.

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
درمورد وسایلی که فرمودید اگر فاکتور خرید آنها را دارید میتوانید در دادگاه به آن استناد کنید و دراینصورت لوازم متعلق به شماست
درمورد مهریه جز دیون مرد هست و هر زمانی که زن مطالبه کند مرد موظف به پرداخت آن می‌باشد در صورت عدم توانایی و تقسیط می شود