اگه بخوام مهریه م رو بگیرم دادگاه حکمش همون ۲۱ سکه ست یا اونی که توی عقدنامه م نوشته؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۱۹ #14431333

سلام، خسته نباشید، بنده میخوام طلاق بگیرم، مهریه ی من مهر و سنه ی حضرت زهراست که وقتی که تحقیق کردم فهمیدم معادل ۲۱ سکه میشه اما توی عقد نامه ی من نوشته که مهریه ی من مهر و سنه ی حضرت زهراست و شامل ۵۰۰مثقال نقره که معادل مقداری پوله هستش، حالا میخواستم بدونم اگه بخوام مهریه م رو بگیرم دادگاه حکمش همون ۲۱ سکه ست یا اونی که توی عقدنامه م نوشته شده.ممنون میشم کمکم کنید.

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
ملاک انچه در سند ازدواج قید شده باشد سند است

با سلام
اگر صرفا قید میشد مهر و سنه حضرت زهرا ، در این صورت ۲۱ سکه محاسبه میشد اما گویا مقدار ۵۰۰ مثقال نقره قید شده است آن هم معادل مبلغی پول، در اینصورت طبق سند نکاحیه عمل خواهد شد .

سلام مهریه شما همونیه که تو سند ازدواج قید شده اگر مهر سنه قید شده دادگاه در زمان رسیدگی خودش معادلی ریالی اون رو محاسبه می کند و همسرتون مکوم به پرداختش میشه . توصیه می کنم در زمان شکایت مهریه تامین خواسته هم بکنید تا حساب و اموالش توقیف و مسدود بشه

سلام.هر انچه در عقدنامه درج گردیده ملاک است.