اگر الان اعلام مفقودی چک کنم چون چک برگشت شده حکم قاضی بنظر شما چی هست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۱ #14411534

سلام به دوست عزیز خواهشا راهنماییم کنید بدجور توی دردسر افتادم یک چک از دوستم گفتم حدود ۵ سال پیش و میخواستم بدم به طلبکارم ولی ندادم و این چک پیش من موند تا حدود ۱۰ روز پیش که امده بودم اصفهان برای خرید و وقتی امدم خونه فهمیدم جک را گم کردم جون توی جیبم بود و قصد داشتم بدم به دوستم و تا اینکه دیروز دیدم از طرف دادگاه برای چک ابلاغیه امده سوالی که دارم از شما این هست که : ۱- اگر الان اعلام مفقودی چک کنم چون چک برگشت شده حکم قاضی بنظر شما جی هست و ۲- ایا راه دیگه ای هست که از طریق ان اقدام کنم و به نتیجه برسم چون برای مفقودی شاهد و یا جیزی ندارم که بخوام حرفم رو ثابت کنم . خواهشا برادری کنید و یک راهنمایی کلی بهم بگید که چکار کنم بهتر به نتیجه نیرسم

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چک حامل بوده یادروجه شما اگر حامل باشداثبات آن سخت می باشد اما اگر بنام شماباشد باید پشت چک را امضا کنید درغیراینصورت میتوانیدآن رااثباکنید

با سلام
از توضیحات مشخص است چک حامل بوده است فلذا ادعای شما رد و دفاع قبول نیست

منظور شما از اینکه بیان نموده اید از طرف دادگاه برای چک ابلاغ اومده یعنی چه؟

و بحث دیگه اینکه چک توسط چک کسی برگشت شده ؟

و در نهایت اینکه اگر واقعا چک مفقود شده چاره ای ندارید که اعلام مفقودی چک را اعلام پیگیری نمایید.

با توضیحاتی که داده اید امکان پذیرش ادعایتان وجود ندارد .

با سلام
چک در وجه شخص معین بوده یا حامل بوده است.چون شما در زمان مفقودی اعلام نکرده اید دفاع شما بلا جهت میباشد