چطور میتوانم کذب بودن ادعای تعویض قفل درب منزل را ثابت کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۶۳ #14390885

با سلام
همسرم (زوجه) بصورت مکرر ترک منزل میکند. از ایشان شکایت عدم تمکین کرده‌ام اما با ارسال اظهارنامه ادعا کرده بنده قفل درب منزل را عوض کرده‌ام. با عنایت به اینکه ایشان کلید خانه را دارد:
۱. با توجه به اینکه ادعای ایشان کذب محض است من چطور میتوانم کذب بودن این ادعا را اثبات کنم؟
۲. اگر در زمان عدم حضور من در منزل، ایشان به منزل مراجعه و بنا به ادعای کذب خودش صورتجلسه پلیس بگیرد، چطور میتوانم کذب بودن این ادعا را اثبات کنم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام استشهادیه تنظیم کنید

ایشان بعنوان مدعی باید اثبات نمایند و شما صرفا انکار کنید

کسی که مدعی است قفل منزل عوض شده باید دلیل و مدرکی برای اثبات ارائه کند
می توانید از قاضی شعبه تقاضا کنید به کلانتری محل دستور بدهد صحت و سقم ادعای تعویض قفل را بررسی نموده و گزارش کند یا زمانی مشخص جهت ورود همسر به منزل اعلام نمایید

با سلام
در جواب اظهارنامه بنویسید که هیچگاه قفل در را عوض نکرده اید و این ادعای کذب و بی اساس است
در دادگاه نیز همسرتان که ادعای عوض کردن قفل در را کرده باید ادعای خود را ثابت کند .

درود
کسی که مدعی است باید ثابت نمایید قفل عوض شده است.

ایشون باید در مقام مدعی ثابت کنند ک قفل در عوض شده و درصورت عدم اثبات رای بر حقانیت شماست و نیازی ب اثبات شما نیست همچنین در صورت ایجاد مشکل در رابطه با این موضوع میتوانید از شهود محلی کمک بگیرید

۱- شما نیازی به اثبات عدم تعویض قفل ندارید بلکه همسرتان که مدعی است قفل منزل عوض شده باید دلیل و مدرکی برای اثبات ارائه کند .
۲- اگر قفل را تعویض نکرده باشید دلیلی برای نگرانی وجود ندارد .