شکایت نسبت به رای قطعی در دیوان و مفهوم اعمال ماده ۱۱۱

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۷ #14384651

بنده به خاطر حقوق و بن مسکن و کارگری شکایت کردم که در تجدیدنظر بابت دیر دانلود کردن مدارک کارفرما که فیش‌های حقوقی ساختگی بود رای به نفع کارفرما دادند. بنده با دلایل کافی برای اثبات ساختگی بودن فیش حقوقی به دیوان عدالت شکایت کردم. حالا یک پیام آمده که ۱۰ روز دیگه ماده ۱۱۱ در مورد پرونده اعمال میشه، میشه بفرمایید یعنی چی؟ متشکرم.

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ماده ۱۱۱ قانون دیوان عدالت اداری به این معنی است که اگر در پرونده‌ای، هیات عمومی دیوان عدالت اداری رای نهایی را صادر کند، این رای برای شعب دیوان و سایر مراجع اداری ذی‌ربط در موارد مشابه لازم‌الاتباع است.

در مورد شما، اگر هیات عمومی دیوان عدالت اداری رای به نفع شما صادر کند، این رای برای تمام شعب دیوان عدالت اداری و سایر مراجع اداری ذی‌ربط در مورد پرونده‌های مشابه لازم‌الاتباع خواهد بود. به عبارت دیگر، اگر در آینده کسی در شرایط مشابه شما شکایت کند، مراجع اداری باید با استناد به رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری به نفع او رای صادر کنند.

سلام ماده ۱۱۱ دیوان عدالت مربوط به اجرای حکم است .

با سلام
ماده ۱۱۱ قانون دیوان عدالت اداری در رابطه با اجرای حکم است.

با سلام ماده ۱۱۱ قانون دیوان عدالت اداری مربوط به اجرای احکام صادره از دیوان است در حالی که طبق اظهارات پرونده هنوز به مرحله اجرای احکام نرسیده است بنابراین موضوع نیازمند بررسی بیشتر است.