آیا دادسرای نظامی تحت هر عنوانی گزارش خلاف واقع حفاظت را قبول میکند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۸۱ #14374262

پرونده ای در دادسرای نظامی بر پایه تعویض یک دستگاه لیفتراک توسط اداره حفاظت اطلاعات بدون مدرک و مستند مطرح میگردد، متهم یک نفر نظامی، دو نفر مالک لیفتراک و یک نفر مخبر بوده در روند دادرسی هیچ مدرک متقن که متوجه مامور باشد ( نه اختلاس نه رشوه ) نبوده است مامور مدارکی ارائه کرده که لیفتراکی تعویض نشده، و رشوه ای هم تحویل نشده است اما بازپرس دادسرا به دلایل توجه نکرده است و به گزارش حفاظت اطلاعات متکی بوده است، و در جایی حفاظت اطلاعات به صورت خلاف واقع گزارش کرده لیفتراک تعویض شده پیدا شده، در صورتی که چنین نبوده و در پرونده قبض و رسید لیفتراک کشف شده نبوده با این حال از بازپرس درخواست کردیم از انبار تملیکی استعلام نماید، اما توجه نکرد، و با قرار جلب دادرسی همه را مجرم معرفی کرد و جرایم یاد شده راه به همه منتسب کرد،، در زمان اظهارنظر دادستان نظامی ورود کردیم،، ایشان دستور داد بازپرس استعلام نگرفت، و با این حال کیفرخواست صادر نمودند، با توجه به این قضیه به نحوی از دادگاه عمومی درخواست استعلام به انبار تملیکی کردیم،، موافقت شد و محرز گردید که گزارش حفاظت خلاف واقع بوده است،، لیفتراکی از ابتدا نبوده که تعویض شود و ایرادات از مامورین کشف کننده بوده که اشتباها سریالی درج نموده،،، که در دادسرا هم بر اشتباه خود معترف شدند،،، اما حفاظت مسر بر تعویض بوده،،، با این حال پرونده باید به شعبه دادگاه نظامی یک ارسال شود،، درصورتیکه بازپرس با توجه به دلایل و دادستان در دادسرا منع تعقیب حقیر را صادر میکردند،، حال تکلیف چیست؟ از روند خلاف واقع حفاظت باید کجا شکایت کنم؟ از عدم توجه بازپرس و دادستان باید به کجا نامه نگاری کنم؟ آیا دادسرای نظامی تحت هر عنوانی گزارش خلاف واقع حفاظت را قبول میکند؟ و اینکه بازپرس پرونده بدون علت بیان کرد به علم خودم عمل کردم؟؟ آیا قانونی است

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

علم قاضی در مورد پرونده مطروحه کارایی نداشته و استناد به علم قاضی در این خصوص فاقد وجاهت قانونی است . همچنین طرح شکایت از تخلفات بازپرس و دادستان نظامی و رسیدگی به آن در صلاحیت دادسرای انتظامی قضات و شکایت از جرم های احتمالی آنها در صلاحیت دادسرای کارکنان دولت است .