مستثنیات دین در مهریه چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۸ #14322104

سلام آیا در مستثنیات دین در مهریه زوجه متراژ منزل مسکونی با قطعیت ۵۰ متر است یعنی منزل ۶۰ متر باشد توقیف میشود یا بسته به موقعیت و ارزش ملک دارد

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در مورد مستثنیات دین یک باب منزل برای سکونت میباشد ولی قیمت خانه خیلی تاثیر گذار خواهد بود مثال : شخصی منزل ۵۰ متری در منطقه الهیه تهران دارد خیلی تفاوت در منزل ۱۰۰ متری در منطقه پایین شهر تهران دارد

درمستثنیات دین : موقعیت و ارزش ملک و متراژ آن مهم‌ هست

در اینجا معمولا مسکن شخص جزو مستثنیات دین محسوب می شود اما اگر خانه از حیث متراژ و قیمت بالا باشد ممکن است به تشخیص قاضی جزو مستثنیات دین محسوب نشود

سلام
متراژ ملک و قیمت ملک در تصمیم گیری کمک میکنه برای قاضی پرونده و استنباطی که از توان مالی زوج میشود
مصادیق مستثنیات دین که از آن جمله مسکن مناسب با نیاز متعهد و اشخاص واجب‌النفقه او است. بر این اساس، در صورتی‌که مسکن مورد استفاده محکوم‌علیه زائد بر نیاز و شان او است، دادورز مجاز به توقیف و فروش آن است