ایا با توجه به موارد فوق نفقه به من تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۴ #14291967

سلام ، مدت ۲ سال با همسرم زندگی کردم و در این مدت او بنا بر اظهار خودش تمایلی برای زندگی با من را نداشته واخیرا همسرم ۳ بار مرا از منزل بیرون کرده و در هر ۳ مورد صورتجلسه پلیس ۱۱۰ و امضا همسرم که مراتب رو تائید کرده موجود میباشد و با توجه به اخراج از منزل من از طریق دادگاه درخواست نفقه دادم و شوهرم هم سریع رفت ۲۰۰۰۰۰ هزار تومان خرجی ام را بحساب واریز کرد و بعد رفت درخواست الزام به تمکین داد ایا با توجه به موارد فوق نفقه به من تعلق میگیرد و همچنین میتواند الزام به تمکین کند ضمنا شوهرم برابر قانون کار حقوق می گیرد و حسابدار شرکت آسانسور است .

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ابتدا اظهار نامه ای مبنی بر مطالبه ی نفقه برای ایشان ارسال نمایید
در صورتیکه نتیجه ای حاصل نشد دادخواستی با همین مضمون برای ایشان ارائه نمایید
همجنین میتوانید بصورت کیفری شکایتی مبنی بر ترک انفاق علیه ایشان مطرح نمایید

سلام
بله همچنان نفقه به شما تعلق خواهد گرفت
اظهار نامه ای مبنی بر ترک انفاق برای ایشان ارسال کنید سپس شکایتی بر همین مبنا را به طرفیت ایشان مطرح کنید

سلام
شما مستند به گزارش های انتظامی اقدام به شکایت کیفری ترک انفاق هم بکنید نفقه هم با پرداخت مبلغ مزبور همچنان بر عهده شوهر شما هست.