با پرداخت نکردن اقساط مهریه، حبس میشوم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۲ #14252414

باسلام خدمت شما، من توی عقد جدا شدم و هر ۶ ماه یک سکه میدم و الان مجردم و کارمند دانشگاه، سوال من اینه الان که سکه گرون شده من نتونم سکه رو پرداخت کنم و خانم جلبم بگیره آیا زندان میرم؟ با توجه به قانون جدید. درضمن من تعدیل دادم ماه ها بیشتر بشه که نشد همون ۶ ماه تایید شد درصورتی که قسط دارم و از حقوقم چیزی نمیمونه. با تشکر

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تقدیم درخواست تعدیل محدودیتی نداشته و توصیه میشود مجددا اقدام به تقدیم دادخواست نمایید . به هرحال تعویق در پرداخت اقساط میتواند منجر به صدور جلب شما گردد .

با سلام
در صورت عدم پرداخت اقساط مهریه جلب خواهید شد
چنانچه از زمان طرح دادخواست اعسار قیمت سکه اختلاف چشم گیری دارد و پرداخت برایتان مشکل است میتوانید دادخواست تعدیل طرح نمایید

با سلام، درصورت عدم اجرای مفاد اجرائیه منجر به جلب شما خواهد شد، مجددا دادخواست تعدیل اقساط مهریه و اعسار ثبت نمایید...