میگه میام شورا حل اختلاف میگم پول به من ربا دادی، آیا میتونه ثابت کنه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۹۹ #14248710

با سلام بنده مبلغ ۱۷ تومن طلب از یک آشنا میخوام و به همین مبلغ ازش سفته دارم که حدود ۲۰ روزه اجرا گذاشتم مطالبه وجه و تاخیر تادیه و هزینه رسیدگی زدم حالا شخص خوانده به من میگه میام شورا حل اختلاف میگم پول به من ربا دادی در صورتی که من وقتی پول بهش دادم حدود ۲ سال پیش هیچ گونه قرارداد مکتوبی رد و بدل نکردیم آیا میتونه ثابت کنه با تشکر

مشاوره حقوقی سفته
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ربا دهنده و گیرنده هر دو مجرم شناخته می‌شوند

سلام
اگر ادعا کند سود تعلق نمی گیرد و مجازات می شوید و اصل دین به شما داده می شود

اولا اصل برائت است و ایشان باید ادعای خود را اثبات کند( البینه علی المدعی )
ثانیا ربا دهنده نیز مجرم است مگر مضطر باشد.

با سلام
معمولا به چنین ادعاهایی بدون ارایه دلیل و مستند،توجهی نمیشود.
اما چنانچه به هرطریق بتواند ادعای خود را اثبات نماید،هردو طرف ربادهنده و گیرنده به مجازات مقرر محکوم خواهید شد.عاقبت بخیر باشید.

با سلام
هر کسی هر ادعایی میتواند داشته باشد اما این ملاک نیست که صرفا بخاطر ادعای شخصی ، فردی را مجازات و محکوم به عمل مرتکب نشده نمایند و بایستی برای هر ادعای خود دلیل محکم و قاطعی ارایه نماید .

با سلام
مدعی باید ادعای خودش رو ثابت کنه وبا توجه به توضیحات شما به نظر دلیل و مدرکی ندارند امادرصورتی که دلیل محکم ارائه کنند در دادگاه هم ربا دهنده و هم رباگیرنده مجرم هستند مگر حالت اضطرار

ایشان باید ربا را ثابت نمایند که در این صورت شما مجرم هستید