من ۲۲ روز بعد از این وکیل بابت وکالتش ملکی رو خریدم ایا زمین بهم میرسد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۶ #14248127

سلام آیا کسی که وکیل رو عزل میکنه ابلاغ نشه چی میشه
من استعلام وکیلی رو از دفترخانه گرفتم
متن اینجوریه ک از وکالت عزل شده و به ابلاغ ایشان رسیده هست
بعد من ۲۲ روز بعد از این وکیل بابت وکالتش ملکی رو خریدم ایا زمین بهم میرسه یا نه

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نظر فروش مال غیر می باشد

با توجه به عزل وکیل از وکالت، معامله معتبر نیست

سلام
با توجه به اینکه اعلام داشتید مراتب عزل به وی ابلاغ شده بود لذا ایشان مرتکب فروش مال غیر شدند و به نظر نمیتوانید ملک را تصرف کنید

سلام
با توجه به اینکه عزل به وکیل ابلاغ شده است، لذا اقداماتی که ایشان پس از آن انجام دادند بلااثر و فاقد اعتبار خواهد بود.

چون وکیل از مورد وکالتش عزل شده است بنابراین در زمان عزل ، معامله شما معتبر نیست و باطل است .