برای گرفتن حکم رشد از چه طریقی باید اقدام کنیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۴ #14157251

سلام پدر و مادر همسر اینجانب متارکه کرده اند چند سال پیش.خانوم بنده متولد ۸۱/۱۱/۲۵هستند.حضانت ایشون رو هم توی دادگاه به مادرشون دادند الان هم دسترسی به پدر ایشون نداریم.برای انجام کارهاشون نیاز به حکم رشد داریم.لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دادگاه خانواده درخواست صدور حکم رشد بدهید.

سلام باید از طریق دادگاه دادخواست صدور حکم رشد مطرح گردد .

باسلام باید به دادگاه خانواده مراجعه کنید و این دادگاه با جلب نظر کارشناس حکم رشذ خواهد داد

صغیری که به سن بلوغ رسیده است برای تصرف در امور و حقوق مالی و همچنین اموال خود نیاز به اثبات رشد خود دارد که باید به دادگاه خانواده، درخواست صدور حکم رشد بدهد و ادعای مزبور به موجب انجام تحقیقات محلی و جلب نظر کارشناس تخصصی در این موضوع بررسی و در صورت اثبات،صدور حکم رشد انجام می‌شود.