میتونم با کمک پلیس همسرم را مجبور کنم به خانه برگرده؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۰ #14098066

سلام.میخاستم بپرسم که بنده ۶ سال هست که ازدواج کردم و زندگی مشترک با همسرم دارم.اما از همون ابتدای ازدواج مادر همسرم خیلی بیش از حد دخالت میکرد و الان ۲ ساله که سرخود میاد و همسرم رو باخودش میبره بدون اجازه و اطلاع من اینکارو میکنه و الان نزدیک ۶۰ روزه که همسرم رو با خودش برده و نه میزاره همدیگر و ببینیم و نه میزاره تماس داشته باشیم. تا الان ۴ دفعه عدم تمکین فرستادم ولی واکنشی نشون ندادن و بعدش دادخواست تمکین فرستادم که هنوز وقت دادگاه اعلام نشده. میخاستم بدونم الان با وجود اینکه من نامه عدم تمکین فرستادم و از هیچ دادگاه و قاضی هیچگونه حکمی صادر نشده ایا بنده قانونا میتونم به کلانتری محل مادر همسرم مراجعه کنم و با کمک پلیس همسرم را مجبور کنم به خانه برگرده یا نه؟چونکه خودم مراجعه کنم در خانه شان منجر به دعوا و نزاع میشه ممنون میشم راهنماییم بفرمایید؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
نمی توانید او را اجبار به برگشت به منزل نمایید طبق قانون عمل نمایید

خیر . حتی بعد از صدور رای محکومیت زوجه به تمکین ، هیچ کس نمی تواند او را مجبور به برگشت به منزل نماید

با سلام
طبق دستور مقام قضایی شما به همراه ضابط قضایی جهت این امر به درب منزل زوجه رفته و ایشان را جهت تمکین دعوت خواهید کرد که اگر چنین نکرد صورتجلسه و برای دادگاه ارسال خواهد شد که ایشان ناشزه محسوب و مستحق نفقه و اجرت المثل نخواهد بود و شما نیز میتوانید دادخواست ازدواج مجدد نمایید

همسر شما حتی در صورت محکومیت الزامی به حضور در منزل شما نخواهد داشت و هیچ ماموری ایشان را مجبور نخواهد کرد /لاکن عدم حضور در منزل مشترک بدون دلیل برای ایشان اثاری من جمله عدم تعلق نفقه و اجازه ازدواج مجدد برای زوج خواهد داشت .

به مهر
شما نه الان و نه بعد از صدور حکم نمی توانید به اجبار ایشان را ملزم به تمکین کنید
مگر اینکه خود ایشان تمایل به تمکین داشته باشند

سلام
خیر میبایست بر حکم صادره تقاضای اجراییه نمایید و در معیت دادورز شعبه اقدام نمایید