ایشون می‌تونه از من خسارت بگیره؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۳ #14080125

با سلام و احترام
مستاجر من ابتدای ماه باید ملک بنده رو تخلیه میکرد و هیچ بازدیدی نداد برای مستاجر جدید و اجاره هم نداده
و به ملک آسیب زده طبق قرارداد سالم تحویل گرفته بود
الان اظهارنامه داده که ودیعه رو بگیره و اگه بهش ندم خسارت تاخیر و پول وکیل رو ازم میگیره
منم اظهارنامه فرستادم که ودیعه شما آماده ست و چنانچه ظرف ۷۲ ساعت تعیین تکلیف طبق قوانین نکنید یا تخلیه نکنید کلیه عواقب بعهده شما می باشد.
مبلغ ودیعه ۶۰ میلیون هست
لطفا بفرمایید که ایشون می‌تونه از من خسارت بگیره؟
و اینکه من الان باید چکار کنم
ملاک تشخیص دادگاه چیه که مستاجر خالی نمیکنه یا موجر پول رو نمیده

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ملاک دادگاه زمان تخلیه و تحویل مورد اجاره است . مطابق قانون مستاجر برای اثبات تخلیه باید کلید را تحویل شورای حل اختلاف بدهد والا مشمول اجرت المثل خواهد شد .