فروش خانه بعد از حکم تقسیط مهریه امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۸۹۸ #14063880

بعد از حکم طلاق و تقسیط مهریه، آیا می توانم خانه ای که جزء اموال مستثنیات هست را به غیر انتقال دهم؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت انتقال وجهی که دریافت میکنید قابل توقیف است

در صورتی که خانه طبق حکم دادگاه جزو مستثنیات دین محسوب شده باشد و توسط زوجه توقیف نشده باشد بله امکان پذیر هستش

با سلام
انتقال مستثنیات مانع قانونی ندارد

چنانچه منزل مسکونی محکوم‌علیه بیش از نیاز و شان عرفی او در حالت اعسارش بوده و مال دیگری از وی در دسترس نباشد و مشارالیه حاضر به فروش منزل مسکونی خود تحت نظارت مرجع اجراءکننده رای نباشد به تقاضای محکوم‌له به‌ وسیله مرجع اجراءکننده حکم با رعایت تشریفات قانونی به فروش رفته و مازاد بر قیمت منزل مناسب عرفی، صرف تادیه دیون محکوم‌علیه خواهد شد مگر اینکه استیفای محکوم‌به به طریق سهل‌تری مانند استیفاء از محل منافع بخش مازاد منزل مسکونی محکوم‌علیه یا انتقال سهم مشاعی از آن به شخص ثالث یا طلبکار امکان‌پذیر باشد که در این‌صورت محکوم‌به از طرق مذکور استیفاء خواهد شد.

اگر ملک سند رسمی داشته باشد و سند ملک از سوی محکوم له (زوجه) توقیف شده باشد امکان فروش وجود ندارد .
و از سویی موافقت با مستثنیات دین مستند به ماده ۲۴ قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی در خصوص منزل مسکونی که عرفا در شان محکوم علیه باشد مجوزی برای انتقال و یا فروش منزل مسکونی صادر نمی کند .