آیا رای قطعی دادگاه کیفری برای دادگاه حقوقی لازم الاتباع است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۸۲۹ #14037

سلام.
ببخشید.بنده چند روز قبل سوالی پرسیدم در مورد اجاره تریلی اسکانیای 1000 که پاسخ فرمودید رای کیفری در این حالت برای حقوقی لازم اتباع است. خیلی ممنون که جواب دادید. سوال بنده اینه که سندی که دادگاه کیفری اون رو دلیل بر مالکیت کامیون ها قبول نکنه ممکنه که دادگاه حقوقی اون را دلیل مالکیت بدونه ؟ یا اینکه دادگاه حقوقی باید برداشت دادگاه کیفری از یک سند را دربست قبول کنه؟اگر زحمتی نیست یک اشاره ای به تبصره ماده قانون مدنی و آیین دادرسی و این جور موارد بفرمایید.دستم به دامنتون.
خداقوت که اینقدر به مردم کمک می کنید.

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رای وحدت رویه هیئت عمومی دیوان عالی کشور ماده ۱۲قانون تجدیدنظرآراءدادگاههامصوب ۱۷مردادماه ۱۳۷۲برای تجدیدنظرخواهی ازآراءدادگاههای حقوقی وکیفری موضوع ماده ۹این قانون مهلت معین نموده که جهت تسریع درختم پرونده هاوقطعیت بخشیدن به آراء دادگاههااست. درقوانین آئین دادرسی هم برای اعتراض وتجدیدنظرنسبت به آراء دادگاههامدت ومهلت مقررشده وتاکنون قانونی که علی الاطلاق رسیدگی به اعتراض یاتجدیدنظرازآراءدادگاههارابدون رعایت مدت ومهلت پیش - بینی نموده باشدتصویب نشده است. بنابراین آراءسابق الصدوردادگاههاکه قبلاابلاغ شده وازطرف اشخاص ذینفع مورددرخواست تجدیدنظرقرارنگرفته ازتاریخ لازم الاجراءشدن قانون تجدیدنظرآراءدادگاههامشمول مهلت مقرردرماده ۱۲این قانون می باشدو نتیجه رای شعبه دهم دیوان عالی کشورکه درخواست تجدیدنظرخارج ازاین مهلت رانپذیرفته وردکرده است صحیح تشخیص می شود. این رای برطبق ماده واحده قانون وحدت رویه قضائی مصوب ۱۳۲۸برای شعب دیوانعالی کشورودادگاههادرمواردمشابه لازم الاتباع است. موفق باشید