بیمه من قطع شده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۳ #14020016

بنده طی عقد قرارداد مشارکت کاری شروع بکار نمودم و هرگز شرایط قرارداد را نقض ننمودم اما بدلیل عدم حضور طرف مقابل در طول این مدت و با توجه به یکی از بندهای قرارداد فسخ یا ادامه منوط به حضور هردو طرف و هر تغییر و تحولی مستلزم حضور طرفین بوده است .طرف مقابل بدلیل صاحب امتاز بودن مورد مشارکت بدون اینکه با بنده ملاقات کند حقوقی را به اشخاص جدید منتقل و حسابها را از دسترس بنده خارج نموده و به مجل زندگی خود در خارج برگشت.بنده با توجه به شراط زندگی و تک والد بودن و قیم پسرم هستم لذه از هر تهدید مالی یا غیره دوری میکنم طی این اتفاق بارها تلاش کردم با طرف مقابل ارتباط گرفته ودلیل کار غلطش را جویا شوم اما او حتی در حسابهای شبکات اجتمایی من و حتی پسر ۱۳ ساله ام را بلاک نموده و خود را پنهان کرده اشخاص جدید نیز از رودررویی مستقیم با بنده دوری کرده و بنده را دچار مشکلات و زیانهای مادی و اجتمایی کرده است اخیرا بنده برای تغییر محل زندگی هزینه سال تجصیلی فرزندم نیاز مالی داشتم با توجه به دسترسی اشخاص جدید که کاملا با مفاد قرار داد مغایرت دارد از ایشان مبلغی را طلب کردم اما از قرار داد جرفی بمان نیاوردم تا با گرفتن ان مرا مجبور به مصالحه کنند اما به هنگام پداخت مبلغ توسط شخص ثالث به بنده او پرداخت مبلغ رو فقط در شرط امضای بنده واگذار کرد.و پس از ان طی چند روز بیمه تامین من از ان موسسه قطع شد بنده خیلی زحمت کشیدم و صرفا به تقاضای طرف مقابلم در این محل و شهر حضور پیدا کرده ام و هم اکنون بدلیل مشکلاتمان پسرم از ادامه تحصیل درمانده شاهد این ستم ناروا بوده بطوریکه روحیه و روان متزلزل او که قبلا نیز در طلاق بنده اسیب دیده بود رو به شرایط وخیمتر گذارده از وکلای محترم و مسلمان تقاضای کمک عاجل دارم

مشاوره حقوقی قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام- اگر بیمه شما قطع شده و با کارفرما قراردادی منعقد کردید . کارفرما باید مطابق قانون کار ، در صورت اخراج یا ترک کار کارگر بیمه معوقه و حقوق کارگر را بپردازد/.