نحوه اعسار و تقسیط برای دو پرونده مالی با یک شاکی، به چه صورت است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۷ #13948593

سلام
من به یک نفر بدهکارم الان زندانم به مرخصی آمده ام به یک نفر بدهی دارم ایشان دو پرونده در یک شعبه برای من تشکیل داده به یکی از پرونده ها اعسار داده الان قسط می دهم می خواهم به اون یکی پرونده هم تقسیط بدم شنیده ام چون شاکی یک نفر است اول باید قسط یکی از پرونده ها را تمام کنم بعد قسط اون یکی را شروع آیا این حرف درست و قانونی هست.
با تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این حرفی را که شنیدید درصورتی است که خواسته یکی باشد نه اینکه دوخواسته متفاوت باشد

این حرفی را که شنیدید درصورتی است که خواسته یکی باشد یعنی دوخواسته متفاوت

سلام
خیر محکوم به هر پرونده جدا تقسیط شده و اقساط از شما دریافت می شود