آیا این کار مصداق دزدی و ربودن کودک ۳ساله نیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۱۸ #13860166

من در پرسش خود مطرح کردم بدون انجام شدن طلاق و صدور رای حق حضانت همسرم ۲ماه است کودکم را از منزل دزدیده وبه خانه پدری خود برده و مانع برقراری هرگونه تماس ارتباط و دیدار من با فرزندم میشود. آیا من به چه عنوانی میتوانم وی را محکوم کنم. دقت بفرمایید ایشان هنوز شرعا همسر بنده هستند و طلاق صورت نگرفته... آیا این کار مصداق دزدی و ربودن کودک ۳ساله که بهانه پدر می آورد و در جواب میگویند در شهری دور مشغول به کار هستم نیست.
لطفا به دقت متن را مطالعه کنید و پاسخ بدهید.

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
به هیچ وجه دزدی نمیباشد
جرم و بزهی ارتکاب نشده اند

از طریق دفتر خدمات قضائی دادخواست حضانت مطرح کنید.

با سلام و احترام
خیر جرمی اتفاق نیفتاده است.
اگر قصد ادامه زندگی دارید، می توانید دادخواست الزام تمکین دهید.
در غیر اینصورت تقاضای ملاقات طفل نمایید.

با سلام تا ۷ سالگی با زوجه میباشد و شما میتوانید تقاضای ملاقات را مطرح نمایید

با سلام

در خصوص حضانت

اولا مطابق قانون مدنی پسر تا دو سال و دختر تا ۷سال با مادر است البته با توجه به قانون تشخیص مصلحت نظام حمایت از خانواده طفل چه پسر چ دختر میتواند نزد مادر باشد

امادر خصوص اینک آیا دزدی یا آدم رباهی هست خیر

چنانچه با توجه به اینکه زوجه میتواند در موارد اوسر هرج از مرد طلاق بگیر تا زمان جلسه دادرسی دادگاه زوجه میتواند به دادگاه مراجعه کند که جهت ملاقات با فرزند خود درخواست بدهد تشخیص با دادگاه که اقامه دعوا نموده اید اما در خصوص شما که هنوز طلاقی صورت نگرفته است آیا شما از طریق قانون اقدام کرده اید آیا موارد اسر هرج شامل شما شده است درخواست طلاق بدین اگر در مواردی که از سوال پرسیده شده شما زن قانونی مرد می باشید میتوانیت زوجه به زوج وخود مراجعه کند اگر زن بدون اجاز خانه ترک کرده ناشز بوده نافرمانی از همسر کرده است در این سوال بایستی اطلاعات کاملی داده بشود .

با سلام
با توجه به توضیحات شما جرمی ارتکاب نیافته است

دوست عزیز : به همراه بردن فرزند و انتقال وی به مکانی دیگر مصداق جرم دزدی نبوده و اقدام مادر مصداق این جرم تلقی نمی شود .