آیا پدر از این طریق قادر به باز پس گرفتن این املاک میباشد یا خیر؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۵ #13843063

سلام و احترام
حدود سال ۱۳۸۰ پدرم زمینی را به نام مادرم سند میزند، سال نود هم خانه ای به نام مادرم سند میزند و طی این سالها این املاک در تصرف مادرم بوده است، اکنون با گذشت این سالها برای مادرم اظهارنامه ای فرستاده است و اعلام کرده که این زمین به صورت هبه بوده است در صورتی که قبلا هیچوقت همچین مطلبی اعلام نشده بوده است! و اصلا همچین قراری وجود نداشته و تمامی اسناد ملکی هم به نام مادر میباشد، آیا پدر از این طریق قادر به باز پس گرفتن این املاک میباشد یا خیر؟اگر جواب مثبت است برای جلوگیری از این اقدام باید چه کاری انجام دهیم؟
باتشکر فراران از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درودبرشما
اگراثبات شود درقالب عقدهبه مالکیت منتقل شده است بالحاظ شرایطی امکان رجوع ازهبه برای پدرتان فراهم است نوع انتقال رااول مشخص نمایید.

با سلام
اگر در تنظیم سند بنام مادرتان اشاره ای به معوض بودن یا دریافت مبلغی نشده است ؟ چون متن تنظیم سند خود ملاک است و در صورت هبه بودن و در صورت موجود بودا مال و یا اگر تغییراتی بر روی ان نشده باشد هبه کننده میتواند آن را مطالبه کند

اثبات هبه بودن بر عهده پدر شما می باشد و باید دید پدر شما دقیقا چه دعوایی مطرح می کند تا راهکار دقیق و متناسب با آن ارائه کرد.