آیا می توان به بهانه عدم تمکن مالی از سهم الارث رفع توقیف کرد و آن را جزو مستثنیات دین قرار داد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۰ #13838387

با عرض سلام
بعد از فوت مادر همسرم من سهم الارث ایشان را از طریق اداره ثبت توقیف کردم، همسرم به بهانه عدم تمکن مالی اعلام اعسار کرده و تقاضای رفع توقیف دارد، نزدیک سه ماه از اعتراض ایشان گذشته و هنوز رای ابلاغ نشده، آیا امکان دارد دادگاه به نفع ایشان رای دهد و سهم الارث را جزو مستثنیات دین به حساب آورد؟
مهریه ی من ۱۰۰۰ سکه بود ۷۵۰ را بخشیده ام.

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نزدیک سه ماه از اعتراض ایشان گذشته و هنوز رای ابلاغ نشده، آیا امکان دارد دادگاه به نفع ایشان رای دهد و سهم الارث را جزو مستثنیات دین به حساب آورد؟
خیر امکان ندارد
با توجه به معتنی به بودن پرونده شما بهتر است هر چه زودتر خودتان یا توسط وکیل اقدام کنید

سهم الارث جزو مستثنیات دین محسوب نمی گردد تا قابل توقیف نباشد .

باسلام
چنانچه اموالی از ارث به همسرتان رسیده باشد.زوجه میتواند درخصوص دریافت مهریه مالی را که متعلق به زوج است معرفی کند و آن مال توقیف خواهد شد البته بارعایت مستثنیات دین