اگر فرصت اعتراض در دیوان چند سال گذشته باشه میشه به نحوی شرایط اعتراض رو فراهم کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۶ #13822188

سلام من توسط گزینش در سال ۹۲ فسخ قرارداد شدم ولی در مهلت اعتراض به توصیه خود افراد هسته گزینش به دیوان مراجعه نکردم برای اعتراض حالا که مهلت چند سال گذشته میتونم اعتراضم رو به جریان بندازم و پیروز شم یا خیر

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مدت اعتراض از تاریخ ابلاغ تصمیم مورد اعتراض ۳ ماه است که شما بررسی کنید ببینید تصمیم به شما ابلاغ شده یا نشده اگر ابلاغ نشده می توانید اعتراض کنید ولی اگر ابلاغ شده است مهلت اعتراض شما متاسفانه منقضی گردیده است و امکان اعتراض ندارید

مهلت فرجام خواهی برای اشخاص ساکن ایران بیست روز و برای اشخاص مقیم خارج از ایرلن دو ماه می باشد؛

در برخی موارد مهلت فرجام خواهی عملا بیش از مهلت بیست روزه یا دو ماهه مزبور طول می کشد که ذیلا به موارد آن خواهیم پرداخت :

- حجر ، ورشکستگی یا فوت محکوم علیه

در صورتی که محکوم علیه ( کسی که می خواهد فرجام خواهی کند ) پس از صدور رای و پیش از ابلاغ آن ، محجور ، ورشکسته یا فوت شود ، رای باید در مورد محجور به قیم ، در مورد ورشکسته به مدیر تصفیه و در مورد متوفی به وراث اوابلاغ شود . در این صورت ، مهلت فرجام خواهی از تاریخ ابلاغ رای به آنها در نظر گرفته می شود . چنانچه محکوم علیه پس از ابلاغ رای محجور ، ورشکسته یا فوت شود ، اگر هر یک از این وقایع پیش از پایان مهلت متحقق شده باشد و محکوم علیه فرجام خواهی نکرده باشد ، رای باید حسب مورد به نمایندگان قانونی و یاقائم مقام ابلاغ شود و مهلت فرجام خواهی از تاریخ ابلاغ رای به آنها در نظر گرفته می شود .

- زوال سمت نماینده

چنانچه سمت یکی از اشخاصی که به عنوان نمایندگی از قبیل ولایت ، قیمومت یا وصایت در دعوا دخالت داشته اند پیش از پایان مهلت فرجام خواهی زایل گردد ، باید به ترتیبی که در بند قبل گفت عمل شود . بنابراین ، در صورتی که سمت قیم پس از ابلاغ رای به وی و پیش از پایان مهلت فرجام خواهی زایل شود ، رای باید به قیم جدید یا خود محجور ابلاغ شود و مهلت فرجام خواهی از تاریخ ابلاغ دوباره رای به آنها شروع می شود .

- عذر فرجام خواه

در ماده ۳۰۶ قانون آیین دادرسی مدنی مواردی پیش بینی شده است که در صورت وجود آنها ،فرجام خواه می تواند با اثبات وجود این مواردتقاضای فرجام خواهی خارج از مهلت کند . این موارد به عنوان جهات عذر موجه در خصوص فرجام خواهی ، تجدید نظر خواهی و واخواهی خارج از مهلت یکسان است .