تهدید به قتل چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۱۸ #13817378

سلام، یک هفته قبل یک مرد زن دار با رضایت خودش اومد خواستگاری دختر من ولی زن و بچه هاش مخالف بودن و قصد بهم زدن داشتن که دیروز دختر و پسرش اومدن خونه مون و گفتن ما مامور اداره پست هستیم و یک بسته داریم برای دخترتون شخص خودش بیاد دم در و تا رفت قصد داشتن اونو به زور سوار ماشین کنن و ببرن که ما جلوشونو گرفتیم اما شروع به فحاشی کردن و گفتن که می کشیمت و ابروتو همه جا می بریم و راضی شون کردیم که برن اما امروز دوباره تماس گرفتن و تهدید به اینکه ابروتو می بریم کردن میخواستم بدونم اگه ما شکایت کنیم چه حقوقی داریم و اونا چه مجازات هایی دارن؟؟

مشاوره حقوقی تهدید
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما تحت عنوان تهدید با داشتن شاهد شکایت کیفری را مطرح کنید

با سلام
شما اقدام به شکایت بر علیه انان نمایید و در صورت داشتن مدارک و شواهد به همراه شکوائیه به دادسرا ارایه دهید و مجازات مرتکبین این جرایم ضربات شلاق و حبس خواهد بود .

با سلام بااستناد به ماده ۶۶۹ قانون مجازات هر گاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی و یا به افشاء سری نسبت به خود یا بستگان او نماید،‌اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده یا ننموده باشد به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه یا زندان از دو‌ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.

سلام
شکایت تهدید را مطرح نمایید که مجازات آن شلاق تا (۷۴) ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال میباشد

سلام
اوا شما به جرم توهین و تهدید حق شکایت دارید که نیاز به تنظیم شکواییه است و تقدیم به دادسرا محل وقوع جرم
دوما مجازات توهین تا ۱۰۰ هزار تومان جزای نقدی یا شلاق
سوما جرم تهدید سه ماه تا ۲سال حبس و تا ۷۴ ضربه شلاق
که تعیین مجازات بستگی به تنظیم شکاییه و نظر قاضی دارد

وفق ماده ۶۶۹ کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵ هر گاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی و یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او نماید، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا مال‌ یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده یا ننموده باشد به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.

«هر کس دیگری را به هر نحو به قتل یا ضررهای نفسی و شرافتی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او تهدید کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»