تحت چه عنوانی میتونم شکایت کنم تا سازنده ملزم به انجام این کارها بشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۲ #13806784

سلام یک آپارتمان را من پیش‌خرید کردم و زمان تحویل اون در تاریخ ۱/۸/۹۷ بوده ولی در تاریخ ۱/۴/۹۴ تحویل داده شده ولی بعد از تحویل فهمیدیم ساختمان مشکلاتی در مورد گرفتن عدم پایان کار عدم خلافی و عدم تایید استاندارد آسانسور و آتش نشانی تسویه دارایی و شهرداری را دارد.

خسارت تحویل را گرفتم و آپارتمان را تحویل گرفتم ولی این موارد رعایت نشده و میخوام شکلیت کنم تحت چه عنوانی میتونم شکایت کنم تا سازنده ملزم به انجام این کارها بشه!
آیا کلاه برداری میشه؟
و این که یکی از همسایه ها تحویل نگرفته و شکایت کرده حکم به نفعش بوده ایا بنده که در قول نامه با تایید خودم که با صحت و سلامت تحویل گرفتم میتونم شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی الزام به اخذ پایان کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا باید قرارداد پیش خرید و دید و نظر داد ولی راه نجات از قبول به سلامت مبیع که دادید وجود دارد .