وقت مشاوره نفقه دارم؛ چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۶۱ #13774304

سلام من ناشزه هستم ولی ۵/۲ درخواست آماده تمکین فرستادم رفتم دادگاه مشاوره دادگاه گفت تو درخواست فرستادی اون نیومده دنبالت برو مشاوره فردا وقت مشاوره نفقه دارم میخواستم ببینم بعدش چی میشه

مشاوره حقوقی نفقه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مخاطب محترم با توجه به اینکه شما ناشزه هستید اینک باید تمکین شما برای دادکاه احراز شود سپس چنانچه شوهرتان با درخواست شما موافقت ننمایدمستحق نفقه خواهید شدو موضوع ناشزه بودن شما نیز منتفی می شود ولی چنانچه قبول نماید طبیعی است نفقه زندگی مشترک برعهده شوهرتان خواهد بود

پس از اعلام آمادگی شما و ارائه مدارک مستدل برای این آمادگی خود ، درصورتی که همسرتان از بردن شما به منزل امتناع نماید مستحق نفقه خواهید بود

بعد از طی جلسه ی مشاوره و اعلام آمادگی شما برای تمکین و عدم همکاری شوهرتان به این امر ایشان به پرداخت نفقه محکوم خواهد شد

با سلام
با اعلام امادگی شما برای تمکین و نیز عدم همکاری زوج برای بازگشت به زندگی مشترک ، تمکین زوج رد خواهد شد و شما مستحق نفقه خواهید بود .

پس از جلسه مشاوره و اعلام شما برای تمکین از شوهر رای به محکومیت شوهر به پرداخت نفقه صادر خواهدشد

درصورت اعلام آمادگی ب تمکین در جلسه مشاوره پرونده شما با اعلام این مورد ب جلسه رسیدگی ارسال میشود و بسته ب نظر دادگاه مربوطه شوهر شما من بعد ملزم ب پرداخت نفقه خواهد بود

سلام
بعد از مشاوره نفقه جلسه رسیدگی به نفقه در دادگاه تشکیل و قاضی رای خواهد داد