قابلیت رجوع زوج کلا از بین میره یا راهی برای رجوع هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۱ #13739140

سلام
در شرایطی که زوج به زوجه در دوران عقد طبق رسم محل، عیدی طلا بده و زوجه هم در مقابل هدیه ای داده باشه، با توجه به اینکه هبه معوضه هست، قابلیت رجوع زوج کلا از بین میره یا راهی برای رجوع هست؟

رویه عملی در طلاق به درخواست زوجه به دلیل مشکل روانی زوج (که مورد تایید روانپزشک بوده ولی به گفته پزشک جنون نیست و بدتر از اونه!) به چه صورته و اساسا ترتیب اثر بهش داده میشه؟

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مشکلات روانی بایست از سوی مراجع قضایی و پزشکی قانونی تایید شود. در مورد هدیه ها نیز باید گفت انچه باعث از بین رفتن رجوع زوج به زوجه است در طلاق و در مورد مهریه حاکمیت دارد و نمیتوانید در مورد تمام هدایای بین زوجین آن را تسری بدهید