ایشان می‌تواند برود در دادگاه طلاق نامه صادر کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۷ #13696405

با سلام خدمت وکلای زحمت کش و دلسوز. همسرم سه مورد فرار از منزل داشته که ۲ بار آن چون برگشته من اقدام نکردم ولی برای اثبات آن مدارک و شواهد فراوان هست و حالا دوباره رفته و این بار عدم تمکین صادر شده حالا لطف کنید بنده رو راهنمایی فرمایید که ایشان می‌تواند برود در دادگاه طلاق نامه صادر کند میدانم تحت هر شرایط مستحق مهریه میباشد ولی میترسم که بدون اطلاع من قاضی طلاق صادر کند هر چند واقعا ما همدیگه رو دوست داریم ولی بخاطر خانواده اش مجبور به طلاق هست ممنون از راهنمایی شما وکلای محترم

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر حکم تمکین زوجه صادر و به دلیل استنکاف از تمکین ناشزه اعلام شده باشد امکان طلاق وجود ندارد . از آن گذشته درخواست طلاق باید به زوج ابلاغ شود که در این صورت قطعا از طرح دعوی مطلع خواهید شد .

با سلام. برای اطلاع از روند قضایی، در سامانه ثنا ثبت نام کنید.

چنانچه وکالت در طلاق نداشته باشد بدون اطلاع شما طلاق صادر نمیشود