ماشینی را به قیمت بدون عیب و نقص بودن خریدم ولی بعد از یک ماه کارشناس می گوید رنگ دارد،می توانم معامله را فسخ کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۵ #13648081

سلام من حدود یک ماه قبل یه ساینای ۹۷ گرفتم ، فروشنده گفت۲۴۰۰۰ تا کار کرده و هنوز گارانتی داره و بدون رنگ هست ،معامله کردیم‌و سه تومن موند برای روز تعویض پلاک چون یه چک ۲۸۰۰ به ادعای فروشنده نزد شرکت سایپا داشت که هنوز موعود پرداخت نرسیده بود و حدودا یک ماه مونده بود تا سررسید اخرین چک،من ماشین را ۲۴۳۰۰ تا کار کرد تحویل گرفتم و چون کوار مشکل داشت و گارانتی هم داشت بردم نمایندگی که موقع ثبت بهم گفتن این ماشین ۶ ماه قبل ۲۷۵۰۰ تا ثبت شده یعنی کیلومتر دستکاری شده بود ،منم چون نیاز شدید داشتم و دنبال درد سر نبودم این مورد را نادیده گرفتم و مجبور شده تا ۲۸۰۰۰ تا با ماشین برم تا بعد ببرمش گارانتی ،
چند روز مونده بود به تاریخ سند زدن که دوباره ماشینو بردم گارانتی که اینبار یکی از پرسنلش گفت ماشین رنگ داره و صافکار نمایندگی بررسی کرد و‌گفت کاپوت رنگ، سپر رنگ و جفت چراغهای جلو‌تعویض و‌خارج از گارانتی هستن ،
در حالی که توی قرار داد هم اعلام کردن که ماشین بدون رنگ و ۲۴۰۰۰ کاکرد هست، حالا زیر بار افت قیمت رنگ دار بودن نم یرن و ۱۵ روز‌هم توی سند زدن تا این لحظه تاخیر کردن ،
آیا حالا من می تونم قرار داد را فسخ و اعلام خسارت بکنم از فروشنده؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما با شرایطی که مطرح کردید حق دارید تا معامله را فسخ کنید البته باید دلایل توسط کارشناس رسمی دادگستری تامین و تعارض با مندرجات مبایعنامه احراز شود.
اگر با گفتگو نتوانستید مصالحه کنید از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل با حلب نظر کارشناس کنید و بعد برای فسخ معامله اقدان کنید تا بهای پرداختی را پس بگیرید خسارت مربوط به فسخ معامله فقط بستگی به توافقات ضمن قرارداد دارد. به همراه مدارک حضوری با وکیل مشورت کنید.

ظاهرا طبق اظهارات شما می توانید معامله رافسخ کنید بشرطی که کارشناس رسمی دادگستری تایید نماید عیب و نقص را . اما مطالبه خسارت منتفی است

سلام شما می تواند با استناد به خیار عیب دادخواست فسخ معامله و استرداد ثمن مطرح کنید.