با عدم استرداد چک؛ چه اقدامی کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۸ #13644359

سلام وقت بخیر
از--------------- رشت میخواستیم به صورت اقساطی فرش خرید کنیم، مبلغی نقد به همراه ۶ فقره چک تحویل فروشگاه دادیم ( فاکتور خرید به نام اینجانب میباشد و چک ها مربوط به حساب دخترم است)؛ مقرر شد ظرف چند روز به ما جنس رو تحویل بدهند متاسفانه بعد از گذشت ۲ماه از تحویل کالا به عناوین مختلف خودداری کردن، به اصناف رشت شکایت کردیم و مدیر فروشگاه را خواستن و ایشان اعتراف کرد که چک ها نزد ایشان امانت میباشد و نامه رسیدی به ما از سمت فروشگاه دادن که پس از دریافت چک ها از کارخانه آنها رو به ما تحویل خواهند داد ( پرونده از سمت اصناف به تعزیرات ارسال شد که آنجا نیز ایشان رو محکوم به پرداخت ۵ میلیون تومان کردن ) ولی همچنان نامبرده از استرداد چک ها خودداری نموده و اینجانب تحت عنوان خیانت در امانت به دادگاه شکایت کردم با توجه به اینکه ۲فقره چک توسط ایشان در بازار خرج گردیده و برگشت خورده است.
متاسفانه دادگاه جرم ایشان را از آنجا که جرم ایشان ماهیت حقوقی داشته و امانی بودن چک ها نزد فروشنده امانت ثانویه محسوب میشود لذا باتوجه به جرم نبودن عمل ارتکابی و به استناد مواد ۲۶۴ و ۲۶۵ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ و حاکمیت اصل برائت و رعایت قاعده قرار منع تعقیب صادر و اعلام میشود منع تعقیب صادره پس از موافقت دادستان ظرف ده روز پس از ابلاغ به شاکی قابل اعتراض از سوی وی در محاکم محترم کیفری ۲ شهرستان رشت میباشد.

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با استناد به رسیدی که از مدیر فروشگاه بابت امانت بودن چک های مذکور در ید ایشان ، قانونا شما محق و ایشان بایستی به خیانت در امانت محکوم گردد و میتوانید با استناد به آن رسید به قرار صادره معترض باشید