میخواهم با پاسپورت معتبر که دارم مدارک تحصیلیم را براساس اطلاعات درست خودم بگیرم؛ چیکار کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۰۸ #13640144

باسلام.من ۱۲ سال پیش وارد ایران شدم و انقضای ویزا و ندادن ویزای اقامت محبور شدم برای تحصیل با کارت امایش یکی از بستگانم تا کلاس هشتم درس خواندم و حالا میخواهم با پاسپورت معتبر که دارم مدارک تحصیلیم را براساس اطلاعات درست خودم بگیرم و ادامه تحصیل بدهم چیکار کنم؟؟

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با داشتن مدارک شناسایی به اموزش و پرورش منطقه ای که تحصیل در انجا صورت گرفته مرجعه نمایید

شما باید موضوع را از طریق مراجع قضایی اقدام وحکم دادگاه را اخذ و سپس نسبت به اخذ مدرک اقدام نمایید

با سلام
به نظر میرسد با توجه به اینکه از مدارک هویتی دیگری جهت انتفاع تحصیلی تعمدا استفاده نموده اید ، علیرغم اینکه شاید مسئولیتی از جنبه مدنی یا کیفری متوجه شما نباشد ، ولی به واسطه اصول حقوقی همچون قاعده اقدام ، امکان احقاق حق برای شما وجود نداشته باشد .

سلام و درود، به پیرو نظر همکاران این ‌موضوع استثنایی‌‌ بوده و نیازمند بررسی قضایی خواهد ‌بود؛ آرزوی موفقیت.

درود
به نظر می رسد باید حکم قضایی داشته باشید زیرا حقوق مکتسبه شما به نام شخص دیگر است و مراجع به راحتی انتقال به اسم خودتان را نمی پذیرند.

بعید است که به نحو معمول بتوانید موفق به اثبات موضوع شوید ؛ چرا که مطابق مدارک و سوابق موجود در آموزش و پرورش ، تحصیلات توسط فرد صاحب کارت آمایش انجام گرفته و کارنامه و گواهی های مربوطه تحصیلی نیز به نام صاحب کارت صادر گردیده لذا تغییر دادن نام در آن مدارک که در حکم اوراق دولتی نیز میباشد به این راحتی نبوده و مستلزم بررسی های دستگاههای نظارتی و چه بسا دستگاه قضایی خواهد بود .

باسلام
با داشتن مدارک شناسایی به اموزش و پرورش منطقه ای که تحصیل در انجا صورت گرفته مرجعه نمایید