قاضی جلسه استماع شهود گذاشته معنی این کار چیست؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۱۲ #13635794

سلام.
چکی را برگشت زدم.حکم جلب ام گرفتم طرف شکایت استرداد لاشه چک انجام داده.در جلسه دادگاه مطرح کرد که بنده به برادرش گفته ام من پول نمیخواهم فقط میخوام طرف و اذیت کنم.قاضی جلسه استماع شهود گذاشته معنی این کار چیست؟ گرچه شاهد بیاد و این گفته منو شهادت بده مگر نه اینکه چک سند تجاری است؟با این شهادت میتونه چک را استرداد بکنه؟یا این شهادت به کل باطل و بی ارتباط با موضوع است؟
با تشکر

مشاوره حقوقی چک
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
پذیرش اظهارات شهود بسته به وحدت محتوی شهادت ها و نظر قاضی می باشد .

طرف عوی شما اثبات دفاعیات خودرا به شهادت شهود منوط کرده ودادگاه برا استماع (گوش دادن)به شهادت شهودتعیین جلسه کرده

دوست عزیز.سندیت و اعتبار چک صحیح و طرح دعوی نیز درست است ولی ایشان شهودی میآورند که احتمالا اثبات کنند شما محق برای دریافت نیستید.مثلا چک امانت بوده یا وجه آن پرداخت شده و چک مسترد نشده یا.....
که اگر ایراد و جرحی بر شهود نباشد مورد قبول است

بستگی به برداشت قاضی ازشهادت شهود است .به هرحال استماع شهادت درهمه دعاوی قابل قبول است .امانه اینکه حتما براساس شهادت رای صادرشود.چک نیزازاین قاعده مستثنا نیست

درصورتیکه چک از راه صحیح و مبادله تجاری بدست شما رسیده باشد قابل وصول بوده و ادعای صاحب چک جهت ابراز ادله غیر واقع حتی با شهادت شهود نیز نتیجه بخش نخواهد بود .در دفاع اثبات نمایید که بدلیل رابطه کاری ویا تجاری فی مابین ، چک بدست شما رسیده است.

اعتبار وپذیرش سهادت شهود باقاضی است

قاضی برای اثبات گفته هایش شهود خواسته