حضانت فرزند پسر حاصل از ازدواج موقت به چه صورت است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۷ #13621244

با سلام
من در دوران عقد موقت صاحب فرزند شدم زمانی که همسرم ۸ ماه باردار بود اقدام به ثبت عقد دائم کردیم
در عقدنامه موقت ما شرط شده فرزند حاصل از این ازدواج حضانت با پدر هست
میخواستم بدونم با توجه به شرط بالا و اینکه این فرزند حاصل از آن عقد موقت هست میتوانم برای حضانت اقدام کنم؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضانت فرزند تا ۷ سالگی با مادر است . و شرطی که در زمان عقد موقت قرار داده اید شرط باطلی است و چون در زمان عقد وجود نداشته است پس نمیتوانستید شرطی برای آن مقرر نمایید .

سلام
چه در ازدواج موقت و چه در ازدواج دائم حضانت و نگه داری فرزند تا ۷سالگی حق مادر است و از این سن به بعد بر عهده ی پدر گذاشته شده است.همچنین در هر دو ازدواج کلیه مخارج فرزندان و سرپرستی آنها بر عهده ی پدر است
اما پدر می تواند با اثبات ذیصلاح نبودن مادر برای حضانت اقدام به ثبت دادخواست سبل حضانت از مادر نماید

تعهد شما درازدواج موقت بوده . وقتی ازدواج دایم کردید حضانت بامادراست

با سلام حضانت با مادر خواهد بود. توافق شما زمانی بوده که هنوز فرزندی وجود نداشته است و تعهد و ضمان مالم یجب بوده و شرط باطلی بوده است.

برابر شرط ضمن عقد حضانت از ان پدراست