به علت اینکه در حال حاضر اقساط دیگری دارم پرداخت میکنم، برای این پرونده جدید قسطهای من چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۶۴ #13598651

با سلام
بنده با شهادت شهود به عنوان معسر شناخته شده ام، حال برای یک چک ۵۵ میلیونی میخواهم تقاضای اعسار کنم برای قسط بندی، حتما باید پیش پرداخت را بپردازم چون در دو پرونده دیگر که معسر هستم و دارم اقساط آنها را ماه به ماه پرداخت میکنم.
برای این پرونده جدید قسطهای من چگونه است؟
آیا باید پیش پرداخت را بپردازم؟
در صورتی که توان پرداخت پیش پرداخت را ندارم.
لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله اگر با وجود اعلام شرایط باز هم حکم به پرداخت پیش قسط دارید بایستی آنرا بپردازید .

سلام حکم دو پرونده دیگر را ارائه کنید ممکن است در این پرونده حکم به اعسار کلی صادر شود

با سلام
لازم وضروری است که احکام پروندهای قبلی را که اعسار شما پذیرفته شده است در پرونده جدید نیز به دادگاه تسلیم نمایید تا وضعیت مالی شما برای دادگاه کاملا احراز شود که توان پرداخت اقساط زیاد ویا پیش قسط را ندارید