میتونم حضانت پسر دو ساله ام رو بگیرم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۶۹ #13592378

من ۲۶ سالمه و فرهنگی هستم. یه ماشین در حدود ۲۵ میلیون و پول نقد ۱۰۰ میلیون تومان دارم. درآمدم دو برابر شوهرمه. کار شوهرم رسمی نیست.

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
حضانت پسر تا ۷ سالگی با مادر لیکن لغایت ۱۵ سالگی با پدر خواهد بود

باسلام طبق قانون حضانت اطفال تا ۷ ساله با مادر است بعد از هفت سال در صورت اختلاف دادگاه تصمیم خواهد گرفت.

حضانت تاهفت سالگی برای مادر می, باشد امایادمان باشد کودکانمان بیشترازپول به محبت نیازدارند وازهمه مهم تر تم به پدر وهم مادر نیازمندهستند

عزیزان وکلا و کارشناس لطفا نسبت به پاسخ های خود دقت لازم رو بعمل بیارید تا موجبات از بین رفتن حقی و یا نگرانی مادری نشوید. لطفا نسبت به قوانین بروز باشید و آخرین تغییرات رو لحاظ کنید. قانون حضانت فرزند پسر تغییر کرده و حضانت فرزند چه پسر و چه دختر تا ۷ سالگی با مادر هست. ممنون

سلام خواهر محترم
با اصلاح ماده ۱۱۶۹ قانون مدنی، حضانت فرزندان چه پسر و چه دختر تا ۷ سالگی به عهده مادر گذاشته شده است و پس از آن نیز که حضانت باید به پدر واگذار شود، صلاحدید دادگاه با رعایت مصلحت طفل لازم است و ممکن است دادگاه پس از آن نیز فرزند را به پدر واگذار نکند. لذا اگر فرزند شما دوساله است حضانت او با شماست.

با سلام
نفقه بر عهده پدر میباشد و حضانت پسر تا ۲ سالگی با شما میباشد
میتوانید دادخواست درخواست حضانت فرزند را به دلیل تمکن مالی بالا نسبت به پدر با رعایت مصلحت طفل فرزند و آینده ایشان،تقدیم دادگاه خانواده نمایید

سلام
حضانت فرزند مشترک پسر تا ۲ سال و دختر تا ۷ سال با مادر است و بعد از آن در صورت اختلاف دادگاه با رعایت مصلحت طفل تعیین تکلیف می نماید و درآمد شما تاثیری در این مورد ندارد چون نفقه فرزند با پدر است.