چطوری باید ثابت کنم که متعلق به منه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۵۹ #13565045

با سلام و خسته نباشید
من سیاهه دارم از جهیزیه ام اما طی زندگی مشترک تعداد زیادی هم وسیله خریدم که فاکتورشون رو ندارم، چطوری باید ثابت کنم که متعلق به منه؟ اگر قراره شاهدانی امضا کنن باید افرادی غیر از بستگان درجه یک باشند؟ یا پدر و مادر و خواهر و برادر کافیه ممنون

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مستندابه شهادت شهودحتی اقوام درجه یک ( اعضای خانواده )می توانید ادعای خود را اثبات نمایید

با تنظیم استشهادیه و استناد به لیست دادخواست استرداد جهیزبه دهید

با درود به شهادت شهود استناد کنید

با تنظیم استشهادیه می توانید ادعای خود را به اثبات رسانید

سلام به استناد سیاهه و شهادت شهود حتی از وابستگان درجه یم خود می توانید دادخواست استرداد جهیزیه دهید

باسلام .طی سیاهه یا لیستی ک اعضای خانواده و یا افرادی ک گواه بر خریداری کردن وسائل توسط شما هستن اقدام ب طرح دعوی استرداد جهیزیه نمایید با شهادت شهود حتی اعضای خانواده ب اثبات خواهد رسید