آیا می‌توانم ادعای فرار از دین را مطرح و به جریان بیندازم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۴۷ #13530878

باسلام و خسته نباشید
چند سال پیش به دلیل ترک زندگی از طرف همسرم به مدت ۵سال درخواست مطالبه مهریه داشتم که تقریبا تا حکم جلب هم رسید و دیگر ادامه ندادم ، پرونده فوق بایگانی یا مخدومه گردید! و همسرم مجدد به خانه برگشت تا اینکه چندماه بعد پدرشون فوت کردند ‌که بالافاصله پس از چهلم پدر مرحومشان سریعا اقدام به انحصار وراثت نموده و نهایتا منزل پدری را به نام مادرشان سند شش دانگ زدند و باغی را هم که قولنامه محلی داشت در اختیار مادر قرار داده و تنها نامه ایی مابین اقوام بعنوان صلح عمراه نوشتند که بعد از فوت مادر به پسرشان یعنی همسرم اموال منتقل گردد (همسرم تنها یک خواهر دارد که زمانی که پدرشان درقید حیات بوده باغ ویلایی بنام دخترشان بعنوان ارث سند زده است و بعد از فوت هم باغ دیگری را هم بعنوان هدیه باز به ایشان دادند ) ‌اکنون پس از سه سال ازاین ماجراها با دسیسه چینی اینبار از همسرم دست خطی گرفتند که اموال سهم الارث را به مادرش بخشیده است!! تا مبادا من درخواست مهریه نمایم والان هم که باز با تحریک آنها ۸ماه هست که همسرم متاسفانه منزل روترک نموده است

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود چون پرونده قبلی را مختومه کرده اید به نظر معامله به قصد فرار از دین کیفری محقق نشده لیکن به نظر معامله به قصد فرار از دین حقوقی محقق شده و میتوانید تقاضای ابطال نقل و انتقالات را نمایید، این دعاوی تخصصی است بهتر است یک وکیل دادگستری اختیار نمایید

امکان شکایت و اخذ نتیجه نسبت به شکایت فرار از دین بستگی به اقدام شما در پرونده مهریه دارد . اگر پرونده پس از صدور اجرائیه بلااقدام رها شده و اقدامی روی آن نکرده اید ، موضوع فرار از دین قابل اثبات است ولی اگر لایحه ای پیرامون صرف نظر کردن شما از پیگیری پرونده یا مسایلی این چنین وجود داشته باشد ، فرار از دین منتفی است .

با سلام میتوانید ابطال نقل و انتقالات مذکور را طی یک دادخواست تقاضا نمایید‌.

شمامیتوانید باپرونده جریانی که دارن به فراراز دین شکایت نموده وسهم شوهرتان را توقیف نمایید

اگر در رابطه با عملیات اجرای و توقف آن رضایت نداده اید می توانید درخواست ابطال معاملات را بدهید.

سلام
با توجه به اینکه بعد از صدور اجراییه شما به دلخواه عملیات اجرایی و مطالبه مهریه را متوقف کردید لذا نقل و انتقالات بعد از آن را نمی توان مصداق فرار از دین تلقی کرد مگر اینکه مجددا تقاضای اجراییه کنید و همچنان پرونده مفتوح باشد.