آیا سکونت در شهر،شرط لازم برای دریافت وام مسکن مهر میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۴ #13507568

ما در سال ۸۶ اقدام به پیش خرید یک واحد آپارتمان در فردیس کرج کردیم که اون زمان ۴ میلیون هم وام داشت و قرار بود سال ۸۸ به ما تحویل داده بشه،اما ساختش به هر دلیل انجام نشد و سال ۹۰ مجددا مفاد دیگه‌ای به قرارداد اضافه کردند و زمان تحویل رو به نیمه نخست سال ۹۱ تغییر دادند،علاوه بر اون، مبلغ وام رو هم به بیست میلیون افزایش دادند و این وام رو هم از محل وام مسکن مهر تامین کردند. (زمین ملک، شخصی هست و به اسم پروژه‌های خودمالک خونده میشه) یه بند هم اضافه شد که چنانچه ما شرایط وام مسکن مهر رو نداشته باشیم باید ضرر و زیان سازنده رو پرداخت کنیم. الان بعد از گذشت این همه سال، هنوز ملک رو به ما تحویل ندادند و ادعاشون هم این هست که شما چون ساکن کرج نیستید، وام مسکن مهر به شما تعلق نمی‌گیره و اول باید ضرر و زیان ما رو پرداخت کنید تا ملک رو به شما تحویل بدیم.
سوال من اینه که آیا سکونت در کرج شرط لازم برای دریافت این وام هست یا نه؟
من توی تهران خونه دارم ولی هیچ تسهیلاتی بابت خریدش دریافت نکردم،آیا این موضوع هم ناقض شرایط مسکن مهر هست؟
و در آخر، با فرض اینکه من شرایط دریافت وام رو نداشته باشم، حق ندارم خریدار دیگه‌ای رو معرفی کنم که شرایطش رو داشته باشه؟
و بعد از فروش، ضرر و زیان سازنده رو پرداخت کنم؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تسهیلات مسکن اشخاصی که در شهر و یا منطقه‌ای که فرد متقاضی در آن زندگی می­کند، و با شرایطی مقرر است تعلق می گیرد و وبرای انتقال ان بایستی شخص دیگر شرایط لازم برای دریافت وام مسکن داشته باشد بطورمستیم نمی توانید جایگزین کنید