راهکار افراز املاک مشاعی چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۳۱۳ #1347

با سلام ما یک طایفه مرکب از شش تیره ایم که حدود 8800 هکتار ملک مشاعی برابر اسناد اصلاحات اراضی داریم ولی در عرف محل قطعات زمینها با نام ونشان برای هرتیره مشخص ودر عرف محل زمین هر تیره معلوم است اگر بخواهیم این زمینها که درسند مشاع ولی در عرف جدا شده وتفکیک می باشند با نام ونشان ومحدوده بنام هر تیره کنیم راهکار قلانونی آن چیست ؟

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .افراز ملک را مبنی بر درخواست شما توسط واحد ثبتی انجام می گیرد که اگر انجام نشود وغیر قابل افراز باشد گواهی می دهد

افــراز امــلاک مشاع که جریان ثبتی آنها خاتمه یافته اعم از اینکه در دفتر املاک ثبت شده یا نشده باشد ، در صورتی که مورد تقاضای یک یا چند شریک باشد با واحد ثبتی محلی خواهد بود که ملک مذکور در حـوزه آن واقع است . واحد ثبتی با رعایت کلیه قوانین و مقررات ملک مورد تقاضا را افراز می نماید.تنظیم تقسیم نامه پس از تفکیک میان مالکان مشاعی برای استیلا بر سهم مفروزی ضروری است.موفق باشید